Generalitat de Catalunya
Departament d'Educació

 
 

 

 

CARNET D'EMPRENEDORIA 2020-2021

 

  • El centre ofereix formació en emprenedoria en diverses sessions. Els assistents podran obtenir el Carnet d'Emprenedoria.

 Calendari de xerrades:

 https://calendar.google.com/calendar/embed?src=emprenedoriaiesebre%40gmail.com&ctz=Europe%2FMadrid

      

PÍNDOLES DE CONEIXEMENT

A PARTIR DE GENER DE 2020

  • Estem implementant un nou canal de youtube per tal de compartir les diverses píndoles online amb vosaltres, aquest és l'enllaç . 

 Primera píndola 

Us presentem la primera píndola del carnet d’emprenedoria: “Sóc el que vull ser”.

 


Maria José Cots, tècnica del viver d’empreses, ens fa una excel·lent xerrada amb l’objectiu que els i les participants puguin percebre l’autoocupació com una alternativa més, i també intenta motivar a totes aquelles persones que es plantegen posar en marxa un iniciativa emprenedora o animar-les a què es plantegin una idea.

Segona píndola 

Marta Iglesias, tècnica de desenvolupament local, ens parla sobre la motivació en temps de canvi.

 

Ara més que mai necessitem saber què és la motivació i com la podem fer créixer ja que tot és molt incert, en aquest temps que estem vivim. Ens dóna també eines per poder aplicar-les en el nostre dia a dia, i ens ajudaran a mantenir una actitud positiva.

Tercera píndola 

 En aquesta tercera xerrada, que duu per nom “Aposta per la teva marca personal”, la psicòloga i coach Maria del Olmo, de Tàctica 360º, ens explica per què és tant important cuidar la nostra marca personal, i ens dóna els principals punts a seguir per definir-la i/o millorar-la.

 

També ens vol fer entendre la importància que té la nostra actitud per afrontar tot els nostres reptes, de com ens ajuda el ser proactius i positius a l’hora buscar la solució quan tenim un problema. Ens comenta que és fonamental buscar la seguretat en nosaltres mateixos/es per ser més feliços/es i productius/ves.

Quarta píndola 

En aquesta quarta xerrada, Òscar Becerril, soci fundador de Tàctica 360º ens parla sobre una competència que és fonamental i molt necessària, avui dia, tant si treballes per a tu mateix com per compte d’altri: el treball en equip.

 

 

És ben sabut que per a què els equips tirin avant amb els seus projectes, els i les seus/ves integrants han de tenir present aspectes com saber acompanyar persones, apropar-les i no allunyar-les, tenir habilitats socials com ara l’empatia i l’assertivitat, així com el domini de la comunicació.