Generalitat de Catalunya
Departament d'Educació

 
 

 

Entre els dies 22 i 26 de febrer, l’Institut de l’Ebre celebrarà les seves Jornades Tècniques. Durant aquesta setmana el centre ha organitzat una setantena d’activitats pràctiques i tècniques relacionades amb els 28 cicles de formació que s’imparteix actualment a l’Institut.

La setmana de Jornades Tècniques té com a principal objectiu obrir les portes del centre a les empreses i a l’entorn social. A la vegada, aquestes jornades són una oportunitat per a l’alumnat ja que les activitats que s’organitzen permeten una millora de l’experiència formativa i un apropament al món laboral.

El context de pandèmia actual ha suposat un repte en l’organització de les Jornades Tècniques d’aquest 2021. Els actes i tallers s’han adaptat a les mesures de prevenció que, des de l’inici de curs, s’han implantat al centre per evitar la propagació de la Covid-19. D’aquesta manera, les visites habituals d’empresaris i professionals s’han convertit en videoconferències i en els tallers pràctics o actes presencials programats hi participen només els membres dels grups bombolla que es mantenen al llarg del curs.

Entre els diferents actes programats, hi destaquen: el concurs d’Instagram organitzat des del Departament de Llengües estrangeres “Our Covid Stories”,  i l’EbreSkills, concurs d’habilitats organitzat per l’equip docent d’Emergències Sanitàries i que serveix per determinar la parella participant al concurs CatSkills, on els alumnes de l’Institut de l’Ebre competeixen amb altres centres de Catalunya. A més, es duran a terme diferents tallers pràctics, d’informàtica d’arts gràfiques i disseny a més de diverses ponències d’experts del sectors sanitari, tecnològic i empresarial de les Terres de l’Ebre.

Clique aquí per accedir al programa.