Generalitat de Catalunya
Departament d'Educació

 
 

 

En el marc del pla d’internacionalització del centre, l’Institut de l’Ebre acull 2 alumnes de Toulouse, del cicle formatiu de Cures Auxiliars d’Infermeria, que s'han incorporat aquest primera setmana de novembre a la clínica Terres de l’Ebre, per tal de realitzar la seva estada de pràctiques.

Les alumnes realitzaran la fase de pràctiques durant el mes de novembre, gràcies a la relació insitut-empresa que el centre manté amb la clínica. Amb l’acollida d’aquestes alumnes, el centre també consolida les relacions amb els socis francesos de la família professional sanitària que es van iniciar el curs 2017/18, gràcies a les quals 4 alumnes del nostre centre han tingut l’oportunitat de desenvolupar les pràctiques formatives en el país veí.

Les 2 alumnes franceses tenen l'oportunitat de viure una experiència formativa en un altre país, en un entorn de treball diferent al del seu país d’origen, enriquint-se tant a nivell acadèmic, com professional i personal. A més de realitzar la formació en l’empresa, les alumnes també participaran en altres activitats del centre: sortides de la família professional de sanitat, xerrades, visites a les aules, etc.

Una vegada més, esperem que la Hawa i l’Anda tinguin una bona estada a les nostres terres i que 'enduguin una experiència que els acompanyi durant la resta de la seva trajectòria professional.