Generalitat de Catalunya
Departament d'Educació

 
 

 

L’Institut de l’Ebre organitza i/o participa en diferents projectes d'innovació, relacionats amb la Xarxa INNOVA.FP, del Departament d'Ensenyament. 

Un dels projectes que s'ha dut  a terme és el projecte internacional Motostudent 2018. Aquest ha estat un projecte molt ambiciós on hi  han participat 2 departaments (fabricació mecànica i arts gràfiques) amb 3 professors, i l'alumnat corresponent, per mig del qual s'ha  col.laborat estretament amb la UPC de Barcelona. L'alumnat de l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Barcelona ha dissenyat i fabricat una motocicleta que posteriorment ha competit amb altres universitats d’arreu del món. Per a aquesta edició hi han participats 45 equips de 17 nacionalitats al circuit de Motorland a Alcanyís. El nostre alumnat ha participat fabricant algunes de les peces d’aquesta motocicleta, fent tota la decoració de la mateixa així com també part de la imatge corporativa. Per la feina feta han col.laborat el departament de fabricació mecànica i el departament d’arts gràfiques.

Després de 2 anys de feina, per fi va arribar la data tant esperada. Durant la setmana de l'1 al 7 d’octubre es van  totes ralitzar  totes les proves al circuit de Motorland, 

El professorat implicat en el projecte ha estat: Joan Tirón, Josean Fernandez i Manel Segarra. A més a més, Manel Segarra va ser el pilot de la moto que va competir , arribant  en tercer lloc al Campionat del Món interuniversitari, dintre del Projecte Motostudent, celebrat a Motorland-Alcanyís, cilindrada 250 cc.