Generalitat de Catalunya
Departament d'Educació

 
 

 

Dos alumnes de Tolosa de Llenguadoc (França), de la família professional sanitària, s'han incorporat aquest primera setmana de novembre a la Residència Sant Miquel, per tal de realitzar la seva estada de pràctiques.

Les alumnes realitzaran la fase de pràctiques durant el mes de novembre, gràcies a la relació insitut-empresa que el centre manté amb la Residència Sant Miquel. Amb l’acollida d’aquestes alumnes, el centre també consolida les relacions amb els socis francesos de la família professional sanitària que es van iniciar en el curs anterior, amb l’estada formativa de pràctiques de l’alumna Pili Álvarez a Tolosa de Llenguadoc.

Les dos alumnes franceses tenen l'oportunitat de viure una experiència formativa en un altre país, en un entorn de treball diferent al del seu país d’origen, enriquint-se tant a nivell acadèmic, com professional i personal. A més de realitzar la formació en l’empresa, les alumnes també participaran en altres activitats del centre: sortides de la família professional de sanitat, xerrades, visites a les aules, etc.

Una vegada més, esperem que la Laura i la Sara tinguin una bona estada a les nostres terres i que s'enduguin una experiència que els acompanyi durant la resta de la seva trajectòria professional.