Generalitat de Catalunya
Departament d'Educació

 
 

 

L’Institut de l’Ebre organitza i/o participa en diferents projectes d'innovació, relacionats amb la Xarxa INNOVA.FP, del Departament d'Ensenyament. 

Un dels projectes que s'està duent a terme és el projecte internacional Motostudent 2018. Aquest es un projecte molt ambiciós on hi participen 2 departaments (fabricació mecànica i arts gràfiques) amb 3 professors, i l'alumnat corresponent, per mig del qual es col.labora estretament amb la UPC de Barcelona. L'alumnat de l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Barcelona han de dissenyar i fabricar una motocicleta que posteriorment haurà de competir amb altres universitats d’arreu del món. Per a aquesta edició hi ha 45 equips de 17 nacionalitats i es mesuraran les seves forces al circuit de Motorland a Alcanyís. Els nostres alumnes han participat fabricant algunes de les peces d’aquesta motocicleta, fent tota la decoració de la mateixa així com també part de la imatge corporativa. Per la feina feta han col.laborat el departament de fabricació mecànica i el departament d’arts gràfiques.

Després de 2 anys de feina, per fi arriba la data tant esperada. Durant la setmana de l'1 al 7 d’octubre es realitzaran totes les proves al circuit de Motorland, esteu tots convidats a venir a veure la cursa final que serà el diumenge 7 d’octubre sobre les 14:00 de la tarda. L'entrada és gratuïta i podreu venir a veure la moto al Box.

El professorat implicat en el projecte ha estat: Joan Tirón, Josean Fernandez i Manel Segarra. A més a més, Manel Segarra serà el pilot de la moto que competirà aquest diumenge. Agrair a tots ells la seva implicació i desitjar-li a Manel molta sort a la cursa!!