Generalitat de Catalunya
Departament d'Educació

 
 

 

Les JORNADES TÈCNIQUES són un conjunt d'activitats organitzades pel professorat i alumnat de l'INSTITUT DE L'EBRE amb l'objectiu d'apropar les experiències de les persones de l'àmbit de l'empresa al centre i poder beneficiar-nos dels seus coneixements.

 

Acte de cloenda

Magnífica ponència a l’acte de cloenda de les Jornades Tècniques del ballarí i coreògraf Roberto Olivan, amb un discurs motivador per a l’alumnat i professorat, ple d’emotivitat i improvitzacions espectaculars 

 

Un tast d'oli

Un tast d'oli, notícia del Canal Terres de l'Ebre:

 

Ordinadors de gaming MSI

 

Davinia Sapiña

Davinia Sapiña ha compartit amb nosaltres l'experiència obtinguda a través del seu treball de final de grau. Amb aquest ha pogut demostrar que treballant la coducació amb un grup de nens i nenes de P5 han canviat la seva actitud, esdevenint més i igualitària en relació als rols de gènere.

 

L'FP Dual amb Mari Fandos

Taller d'Experiències de FPDual amb la Coordinadora Territorial d'FP Mari Fandos, Joan Esteller, Ramon Jardi i Josep Maria Franquet i les experiències d'alumnes en Dual amb les empreses Mundoparquet, Rehau i la UNED.

 

Centre Duna i Menas

Fundació Astres ens explica el funcionament de la Duna (centre residencial per a discapacitat intel.lectual i trastorns de conducta) i Fundació Resilis que ens explica el MENAS (Centre de Menors Estrangers No Acompanyats) que té per nom La Balca.