Generalitat de Catalunya
Departament d'Ensenyament

 
 

 

Alumnat i professorat de la família de Comerç i Màrqueting van organitzar un taller creatiu anomenat Ebre challenge al qual van participar l’alumnat de Grau mitjà i Grau Superior del centre i alumnat també de Batxillerat de l’Institut Joaquim Bau i l’Institut de Roquetes, així com alumnat de la Universitat Rovira i Virgili.

El repte estava relacionat amb la joventut i les Terres de l’Ebre, al voltant de l’esport, turisme i cultura. L’objectiu era aplicar diferents tècniques creatives per trobar solucions a algun problema real segons les seves experiències personals. Va ser organitzat com una competició on s’anaven eliminant participants, i va haver música, mini presentacions sobre motivació, comunicació i...GRANS PREMIS!! 

Els guanyadors...

El grup guanyador estava format per tres alumnes d’ADE de la URV (Paula Accensi, Mariona Casellas i Aida Martí), un alumne de batxillerat de l’Institut Joaquim Bau (Marc Eixarch) i dos alumnes de cicles formatius de l’Institut de l’Ebre, Petrisor Toader i Melodi Gallardo.

Durant la final que va tenir lloc el passat divendres dia 24 de febrer, l’aplicació MOU-TE va competir amb dos propostes: CULTEBRE, una app per fomentar la cultura i el transport entre els joves de les Terres de l’Ebre i RODAMONS, una app de turisme i rutes poc comercials per la nostra zona. Els tres equips finalistes tenen l’opció de presentar la seva idea a l’Audi Creativity Challenge, un concurs d’idees de negoci a nivell estatal que té com a premi una estada d’un mes a Silicon Valley.

A més a més l’equip vencedor presentarà la seva idea el dia 21 d’abril dintre de la Jornada Internet i Empresa que organitza la Cambra de Comerç de Tortosa i l’empresa Empàtica.