Generalitat de Catalunya
Departament d'Educació

 
 

 

 1. Calendari

 2. Procés de preinscripció

 3. Procés de matrícula

 

 Calendari

 • Publicació de centres i cicles formatius amb places vacants per a la segona fase d’admissió: 2 de setembre de 2021. Clica aquí per accedir a la llista.
 • Segona fase d'admissió per a alumnes sense plaça assignada a cap centre: del 2 al 6 de setembre de 2021.
 • Publicació llista d’admesos: 7 de setembre de 2021.  Clica aquí per accedir a la llista. 
 • Matrícula: del 7 al 10 de setembre.

 

 Preinscripció segona fase

Els alumnes que podeu participar en aquesta segona fase d'admissió sou aquells que vau participar i no vau obtenir plaça ni per assignació ni per la gestió de llista d'espera i, a més, cal que la qualificació que us consti a la llista ordenada sigui igual o superior a 5. Si compliu aquests requisits rebreu un correu electrònic amb un enllaç.

El període per presentar l'ampliació de sol·licituds en aquesta segona fase és deL 2 al 6 de setembre de 2021.

Per accedir-hi cal que t'identifiquis amb el codi de sol·licitud i el teu DNI si ets major d'edat, o el del teu tutor referent si ets menor d'edat.

Pots introduir fins a cinc peticions més d'entre els centres i cicles amb oferta de vacants en la segona fase d'admissió. En aquestes segons fase d'admissió les sol·licituds s'ordenen d'acord amb la qualificació mitjans dels estudis o la qualificació de la prova que permet l'accés.

Pots consultar les assignacions finals en el web de Gencat o el web del centre a partir del 7 de setembre de 2021 (apartat calendari)

 

 Matrícula

Els alumnes admesos són els que poden formalitzar la matrícula. Es considera que els alumnes que no formalitzen la matrícula en el període establert renuncien a la plaça. 

Període de matrícula

Període de matrícula ordinària per als alumnes preinscrits amb plaça assignada: del 7 al 10 de setembre.

Informació important

 • Donada la situació actual i per tal de garantir les mesures de prevenció pel COVID i reduir al màxim l’entrada de persones al centre:
 1. Cal presentar-se al centre el dia indicat al calendari, amb tota la documentació emplenada i fotocopiada i amb els originals. 
 2. Se us indicarà els pagaments a realitzar en la secretaria del centre (taxes, assegurança escolar obligatòria i/o AFA). Mireu aquí les instruccions de pagament.
 3. Una vegada realitzats els pagaments indicats haureu de retornar el justificant del pagament a la secretaria del centre

Quins documents necessito per matricular-me?

 1. Full de matrícula. Descarrega aquí el full
 2. Documentació acreditativa del compliment del requisit d'accés.
 3. DNI de l'alumne o alumna o de la targeta de residència on consta el NIE en el cas d'alumnat estranger.
 4. Targeta sanitària individual.
 5. Si teniu alguna exempció 100% o bonificació del 50%, cal que presenteu també la documentació justificativa
 6. La foto es realitzarà a la secretaria del centre

Si l'alumne és menor d'edat:

    1. Llibre de família o altres documents relatius a la filiació. 

    2. DNI de la persona sol·licitant (pare, mare o tutor/a) o de la targeta de residència on consta el NIE si es tracta de persones estrangeres. 

 

Per qualsevol dubte o presentació de documentació al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.o per telèfon al 977500949/643552697.