Generalitat de Catalunya
Departament d'Educació

 
 

 

Període de presentació de sol·licitud de preinscripció i matrícula:

del 28 de juny al 2 de juliol de 2021, ambdós inclosos (a la secretaria del centre)

  • Cal emplenar el document de preinscripció i matrícula, descarregueu-lo aquí.
  • Una vegada emplenat i en les dates indicades, cal presentar-lo a la secretaria del centre on us indicarà l’import a pagar (taxes, assegurança i/o AFA)
  • Realitzeu el pagament, i presenteu el resguard de pagament i justificant de bonificació i/o exempció si s’escau a la secretaria del centre. Mireu aquí les instruccions de pagament 

Quina documentació he de presentar? 

Juntament amb la sol·licitud i en el termini establert, cal presentar la documentació següent que identifica la persona sol·licitant:

  • L'original i una còpia del DNI, NIE o passaport de l'alumne/a. Si es tracta d'estrangers comunitaris, el document d'identitat del país d'origen.

Si l'alumne/a és menor d'edat també s'ha de presentar:

  • L'original i una còpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si està en situació d'acolliment en família o institució, la resolució d'acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • L'original i una còpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet) o, si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport. Si es tracta d'estrangers comunitaris, el document d'identitat del país d'origen.

Per qualsevol dubte o presentació de documentació al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.o per telèfon al 977500949/643552697.