Generalitat de Catalunya
Departament d'Educació

 
 

 

Participants en el procés i requisits

Poden participar en el procés les persones interessades que compleixin tots els requisits següents:

a) Alumnes amb necessitats educatives especials associades a discapacitat intel·lectual lleu o moderada, inclosos els alumnes amb trastorn de l'espectre autista (TEA), que disposin de l'informe emès per l'equip d'assessorament i orientació psicopedagògic (EAP) a què es refereix el punt 4.1 d'aquest annex.

b) Alumnes d'entre 16 i 20 anys d'edat durant l'any natural d'inici de l'oferta, que compleixin com a màxim 21 anys d'edat durant l'any 2021.

 

Presentació de sol·licituds

La sol·licitud de preinscripció es formalitza mitjançant el formulari disponible a la pàgina web del Departament d'Educació

Cliqueu aquí per descarregar el formulari.

Només es pot presentar una sol·licitud per persona i s'hi poden fer constar fins a tres peticions, per ordre de preferència. La sol·licitud es presentarà  a la secretaria del centre de la primera petició, junt amb la documentació acreditativa:

Documentació que cal presentar en tots els casos:

 • Original i fotocòpia del DNI, NIE o passaport vigent. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen.
 • Dictamen d'escolarització o informe de reconeixement de necessitats educatives especials emès durant l'educació obligatòria en què consti la condició d'alumne amb necessitats educatives especials associades a discapacitat intel·lectual lleu o moderada, inclosos els alumnes amb trastorn de l'espectre autista (TEA).

Si la persona sol·licitant és menor d'edat també s'ha de presentar:

 • Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si està en situació d'acolliment, la resolució d'acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
 • Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor o tutora o guardador o guardadora de fet) o si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen.

 

 Calendari de preinscripció i matrícula (a la secretaria del centre)

 • Període de presentació de sol·licituds de preinscripció:
  • del 17 al 28 de maig de 2021
 • Període de matrícula
  • del 28 de juny al 2 de juliol de 2021 
  • Cal presentar a la secretaria del centre el següent full de matrícula emplenat (descarrega el full aquí) i fer el pagament de l'assegurança obligatòria i/o AFA voluntària. Consulta aquí les instruccions de pagament

 

Per qualsevol dubte o presentació de documentació al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.o per telèfon al 977500949/643552697.

Per a més informació, consulteu el web del departament.