Generalitat de Catalunya
Departament d'Educació

 
 

 

ITINERARI FORMATIU ESPECÍFIC

Auxiliar en Manteniment d'Instal·lacions Esportives

 

Heu de seguir els pasos següents:

1. Descarregueu i empleneu el full següent:

  • Full de preinscripció al IFE (Cliqueu aquí per descarregar-lo)

 2. Una vegada descarregats i emplenats els enviareu al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. juntament la següent documentació:

Tota la documentació s'ha d'enviar degudament escanejada o fotografiada per les dues cares.

  • Juntament amb la sol·licitud de preinscripció, en tots els casos, cal presentar en el termini establert la documentació identificativa següent:
  • DNI, NIE o passaport vigent. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen.
  • Dictamen d'escolarització o informe de reconeixement de necessitats educatives especials emès per l'equip d'assessorament i orientació psicopedagògic (EAP) durant l'educació obligatòria; hi ha de constar la condició d'alumne amb necessitats educatives especials associades a discapacitat intel·lectual lleu o moderada o alumne amb trastorn de l'espectre autista (TEA).

Si la persona sol·licitant és menor d'edat també s'ha de presentar la documentació següent:

  • Llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si està en situació d'acollida, la resolució d'acollida del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor o tutora o guardador o guardadora de fet) o, si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE, o del passaport. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen.

3. Quan rebrem la documentació us confirmarem la rebuda de la mateixa.

 

Per qualsevol dubte podeu escriure correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

També podeu trucar al 977500949