Generalitat de Catalunya
Departament d'Ensenyament

Clica damunt del títol de la notícia o la imatge per accedir al detall de l'oferta d'UF soltes per al curs 2018-2019.

Oferta UF soltes Curs 2018-2019

Clica damunt el títol de la notícia o la imatge per accedir a més informació.

PROVES D'OBTENCIÓ DE TÍTOL CFGM EMERGÈNCIES SANITARIES

Clica damunt el títol de la notícia o la imatge per a més informació.

BEQUES PER A ENSENYAMENTS POSTOBLIGATORIS NO UNIVERSITARIS

Clica damunt del títol de la notícia o la imatge per accedir a més informació sobre la semipresencialitat.

SOL·LICITUD DE SEMIPRESENCIALITAT CURS 2018-19

Clica damunt el títol o la imatge per accedir a més informació sobre les convalidacions.

CONVALIDACIONS CURS 2018/2019

 
 

 

L'Institut de l'Ebre participa al projecte internacional Motostudent 2018

L’Institut de l’Ebre organitza i/o participa en diferents projectes d'innovació, relacionats amb la Xarxa INNOVA.FP, del Departament d'Ensenyament. 

Un dels projectes que s'està duent a terme és el projecte internacional Motostudent 2018. Aquest es un projecte molt ambiciós on hi participen 2 departaments (fabricació mecànica i arts gràfiques) amb 3 professors, i l'alumnat corresponent, per mig del qual es col.labora estretament amb la UPC de Barcelona. L'alumnat de l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Barcelona han de dissenyar i fabricar una motocicleta que posteriorment haurà de competir amb altres universitats d’arreu del món. Per a aquesta edició hi ha 45 equips de 17 nacionalitats i es mesuraran les seves forces al circuit de Motorland a Alcanyís. Els nostres alumnes han participat fabricant algunes de les peces d’aquesta motocicleta, fent tota la decoració de la mateixa així com també part de la imatge corporativa. Per la feina feta han col.laborat el departament de fabricació mecànica i el departament d’arts gràfiques.

Després de 2 anys de feina, per fi arriba la data tant esperada. Durant la setmana de l'1 al 7 d’octubre es realitzaran totes les proves al circuit de Motorland, esteu tots convidats a venir a veure la cursa final que serà el diumenge 7 d’octubre sobre les 14:00 de la tarda. L'entrada és gratuïta i podreu venir a veure la moto al Box.

El professorat implicat en el projecte ha estat: Joan Tirón, Josean Fernandez i Manel Segarra. A més a més, Manel Segarra serà el pilot de la moto que competirà aquest diumenge. Agrair a tots ells la seva implicació i desitjar-li a Manel molta sort a la cursa!!

  

 

Acollida d'alumnes francesos a l'Institut de l'Ebre

Dins del marc d'Internacionalització de l'Institut de l'Ebre, 2 alumnes del Lycée Pierre Desgranges d'Andrézieux de França s'han incorporat a 2 empreses de les Terres de l'Ebre per realitzar la seva estada de pràctiques.

 

Finalistes al concurs 'Elevator Pitch'

L'alumnat del CFGS d'Administració i Finances visita Brusel·les i participa de la Fira d'Empreses Simulades. El nostre alumnat ha quedat finalista al concurs 'Elevator Pitch' i ha aconseguit un meritori 4t lloc.

Els dies divendres 28 i dissabte 29 de setembre de 2012 es va dur a terme a Tortosa la trobada anual de guifi.net: el SAX. Un esdeveniment social i tecnològic per intercanviar impressions i experiències i conèixer de primera mà l’ambient de la xarxa ciutadana.

Cliqueu aquí per a més informació